#ASKS #podcast #alssucceskanspreken

In deze aflevering van de podcast “Als succes kan spreken” ontmoeten we Véronique Elsen van MindReset.

?Vanuit haar tip/levensmotto: Leer vertrouwen (neem de dag zoals hij komt en vertrouw erop dat loopt zoals het moet lopen) begint ons gesprek.

? Ze omschrijft zichzelf als een heel gevoelig iemand die haar eigen kwetsbaarheid heeft leren accepteren en hoe ze haar gevoeligheid ook heeft leren zien als iets positiefs

? Haar visie op succes is helemaal niet in 1 zin te beantwoorden en is ook heel erg geëvolueerd van hoe ze vroeger succes definieerde. Met de quote “The business of life is human connection” wordt er al een tipje van sluier opgelicht.

? In deze podcast komt ook aan bod hoe je dikwijls uit de minder leuke key moments in je leven veel kan leren als je er maar bij stilstaat.

? Op de vraag wat ze haar 10 jaar jongere zelf zou zeggen komt prompt het antwoord: Je komt er wel, maar neem je tijd, dat is OK. Maw hoe het ok is om op je eigen tempo dingen te doen, niet volgens de verwachtingen van anderen.

? In de toekomst wil ze zich richten op sensitieve leiders die momenteel verdoken zijn omdat ze nog niet naar buiten durven komen met hun leiderskwaliteiten, want het zijn die sensitieve leiders die we nu nodig hebben.

? We sluiten het gesprek af met hoe opportuniteiten die op je pad komen niet zomaar verschijnen maar uitnodigingen zijn om met dat specifiek aan de slag te gaan.

P.S.: Wens jij ook meer succes te bereiken in je eigen onderneming? Plan een gesprek in, ik luister graag eerst naar jouw nood. Dit gesprek dient niet om te pitchen of verkopen maar eerder om te kijken of ik jou kan helpen.  https://calendly.com/fenikscoaching/zoom

#nicovandevenne #choosethegritlife #succes

Wil jij deelnemen aan deze podcast?

Wens jij ook deel te nemen aan deze podcast en je eigen visie op succes naar voor te brengen? Wil jij ook jezelf even in de spotlight laten plaatsen?

Schrijf je dan in op deze pagina: Inschrijven.

  • Je krijgt alle informatie en vragen toegestuurd
  • Voorbereiding is niet nodig, maar volledig vrij als jij je daarbij beter voelt